Δελτίο Τύπου Νο 7: Μετά το 2ο σκέλος: Και πάλι Καρπάνοι!

Άγριες διαθέσεις έχουν οι Πατρινοί Νίκος και Δημήτρης Καρπάνος. Οι επικεφαλής του Κυπέλλου Ασφάλτου οδήγησαν εντυπωσιακά το Mitsubishi Lancer Evo VIII και στο δεύτερο σκέλος του αγώνα, αυξάνοντας έτσι τη διαφορά τους στα 4.6 δευτερόλεπτα. Οι Νικολόπουλος-Τσιάπας (Mitsubishi Lancer Evo VI) που ακολουθούν, δεν δείχνουν ικανοί να ακολουθήσουν το ρυθμό των πρωτοπόρων, ωστόσο στο τρίτο και τελευταίο πέρασμα από την μήκους 11.85 χιλιομέτρων διαδρομή, όλα μπορούν να συμβούν. Στην τρίτη θέση βρίσκονται οι “Nikon”-Καμακάρης (Mitsubishi Lancer Evo IX ), αρκετά μακριά από την κορυφή.

Καμία αλλαγή δεν υπήρξε ούτε στην F2, καθώς συνεχίζουν να προηγούνται οι Μπλάτζος-Κωστανάσιος (Peugeot 106 S16), έχοντας παράλληλα μια διαφορά ασφαλείας από τους δεύτερους, Κουμποτή-Μαυρομματίδη (Peugeot 106 S16). Τρίτοι είναι οι Τασιούλας-Μπαζιαλέκος με ίδιο αυτοκίνητο.

Άλλες 3 απώλειες είχαμε στο δεύτερο σκέλος, καθώς οι Πατρινοί Μαργαρώνης-Αφαλωνιάτης (Citroen Saxo VTS), Καμποσιώρας-Βελέντζας (Citroen C2) και Ζάρρας-Λαζάρου εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους.

25 πληρώματα θα εκκινήσουν στο τρίτο και τελευταίο σκέλος του αγώνα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13.03.