ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Η Λέσχη μας με δεδομένη την “ζήτηση” που υπήρξε στον προηγούμενο αγώνα, είχε εξασφαλίσει την δωρεάν μεταφορά μέσο ΜΙΑΣ αυτοκινητάμαξας από Αθήνα.

Με την φετινή δήλωση συμμετοχών, αναγκάστηκε να μισθώσει και ΔΕΥΤΕΡΗ αυτοκινητάμαξα από Αθήνα, η οποία και αυτή συμπληρώθηκε.

Για όσους γνωρίζουν το κόστος ανά αυτοκίνητο, είναι κατανοητό πως η προσπάθεια της Λέσχης μας ήταν πάνω από της δυνατότητές της, παρόλ’ αυτά έγινε η προσπάθεια προς όλες τις κατευθύνσεις.

Τα πληρώματα που εξασφάλισαν την δωρεάν μεταφορά, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την Λέσχη μας, αφού ήδη έχουν καταβάλει το παράβολο συμμετοχής.

Η προσπάθεια μας για εξασφάλιση δωρεάν μεταφοράς από Θεσ/νίκη αλλά και από Κεντρική Ελλάδα που υπήρξε μαζικό ενδιαφέρον, απέτυχε είτε γιατί το κόστος είναι υπερδιπλάσιο από αυτό της Αθήνας είτε γιατί οι προσφορές ήσαν ελάχιστες, είτε γιατί οι συμμετοχές δεν κάλυπταν τα δεδομένα.

Να ευχαριστήσουμε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για τον αγώνα μας, να ζητήσουμε συγνώμη από όλους όσους δεν μπορέσαμε να καλύψουμε και να ευχυθούμε σε όσους παραστούν στην διοργάνωση μας, καλό τερματισμό και καλή επιτυχία αλλά πάνω από όλα να περάσουν καλά και να μας εκφράσουν τυχόν παράπονα και ενστάσεις για την διοργάνωσή μας.

Αν και ιστορική Λέσχη, τα νέα στελέχη έχουν μηδενική εμπειρία αλλά περίσια διάθεση!