ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛ.ΕΤ.Α. 2012 – 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΔΕΥΤΕΡΑ 19:00-21:00

Μετά την άτυπη Γενική Συνέλευση της 24 Οκτωβρίου 2012, στην οποία επικράτησε η έντονη κριτική προς το απερχόμενο ΔΣ, τα παράπονα, η ένταση αλλά και η καλόβουλη κριτκή και ο “αέρας” φρεσκάδας και αισιοδοξίας για το μέλλον της ΕΛ.ΕΤ.Α. σε όλα τα επιπέδα, αποφασίστηκε να οριστούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στις 19 Νοεμβρίου 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρες από 19:00 μέχρι 21:00 στα Γραφεία της Λέσχης στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο στην Ακτή Μιαούλη στον Παραλίμνιο.

Η ημερομηνία ορίστηκε με συγκεκριμένο βάθος χρόνου έτσι ώστε να προηγηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες που ορίζονται από το υπάρχον Καταστατικό της Λέσχης και οι εκλογές να γίνουν νομότυπα και με πλήρη διαφάνεια προς όλα τα μέλη αλλά και όσους φίλους θέλουν να συμμετέχουν στην νέα προσπάθεια που θα γίνει.

Καλούνται λοιπόν, όλα τα μέλη της ΕΛ.ΕΤ.Α. αλλά και όσοι φίλοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ενεργά στην Λέσχη να παραυρεθούν και να συμμετέχουν από οποιαδήποτε θέση μπορούν και τους επιτρέπετε -στους δύσκολους καιρούς που περνάμε- σ’αυτές τις εκλογές, έτσι ώστε η ΕΛ.ΕΤ.Α. να παραμείνει ζωντανή και να γίνει ποιό ενεργή!

Ήδη και με πρωτοβουλία της Γενικής Συνέλευσης το υφιστάμενο ΔΣ παρά την αργοπορία, κατάφερε να έρθει σε επαφή με την Ομοσπονδία έτσι ώστε να ενταχθεί στο πρόγραμμα αγώνων του 2013 ένας Αγώνας της Λέσχης … ίσως και δύο !!! Έτσι για καλή αρχή !

Όλοι λοιπόν στις εκλογές της 19 Νοεμβρίου για την ΕΛ.ΕΤ.Α.