Ξενοδοχείο+Αυτοκινητάμαξα…

Το ξενοδοχείο Epirus Palace θα φιλοξενήσει φέτος τη διοργάνωση, τα πληρώματα, τη γραμματεία του αγώνα καθώς και την τελετή απονομής των (πολλών) επάθλων στους νικητές.

Η συμφωνηθείσα τιμή για δίκλινο είναι στα 55 ΕΥΡΩ με πρωϊνό και ΟΛΕΣ οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν μεμονωμένα. Η λέσχη θα καλύψει τα έξοδα μιας διανυκτέρευσης για κάθε συμμετοχή.

Για πληροφορίες και κρατήσεις:

Tel. +30 26510 93555, 91072, 91074

Fax +30 26510 92595

Email info@epiruspalace.gr


Όσο αφορά στην αυτοκινητάμαξα, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί μας το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 01/07 για να εξασφαλίστει ανάλογος αριθμός φορτηγών που θα δεσμεύσουμε εγκαίρως.

Σε περίπτωση που μεταφερθεί το αγωνιστικό σας με αυτοκινητάμαξα θα πρέπει να βρίσκεστε σε συγκεκριμένη ώρα σε κομβικό σημείο όπου θα γίνει η φόρτωση την Παρασκευή 12/07, καθώς και να φροντίσετε να υπάρχει έμπιστος χειριστής παρών για την εκφόρτωση στα Γιάννενα.

Η λέσχη θα παρέχει ασφαλή χώρο για τη φύλαξη των αυτοκινήτων στο ξενοδοχείο μέχρι την άφιξη του πληρώματος.

Ανάλογα αντίστροφη διαδικασία θα πρέπει να ακολουθηθεί και κατα την αναχώρηση των αγωνιστικών, καθώς πιθανόν να γίνει Δευτέρα και όχι Κυριακή όπως και θα ήταν ιδανικό.

Επίσης, για να επιστρέψει οποιοδήποτε αυτοκίνητο με την αυτοκινητάμαξα, θα πρέπει να μήν έχει υποστεί ζημιά που να αποτρέπει την ασφαλή μεταφορά του.

Τέλος, σε περίπτωση άφιξης στη πόλη των Ιωαννίνων αεροπορικώς, υπάρχει ειδική συμφωνία με εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Για λεπτομέρειες μιλήστε με τον Γιάννη Παπαζήση στο 6998106000.