ΕΛ.ΕΤ.Α. – 4ο Ράλλυ Σπριντ ΔΩΔΩΝΗ – ΚΑΤΣΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

239227-AFISA_pic

Στις 4-5 Iουλίου η ΕΛ.ΕΤ.Α. διοργανώνει το 4ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ Δωδώνη – ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΑΒΕΕ, στη γνωστή από πέρυσι ασφάλτινη ειδική διαδρομή της «Δωδώνης», με μικρές αλλαγές στο μέσο της, μήκους φέτος 19 Km, που κρίνεται από τους γνώστες, ως ιδιαίτερα απαιτητική. Ο αγώνας προσμετρά στο Έπαθλο Ασφάλτινων Σπρίντ Ελλάδος, και θα υλοποιηθεί με την συνδρομή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων, των Δήμων Δωδώνης, Ιωαννιτών και Μπιζανίου αλλά και με την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών της περιοχής.

Και σίγουρα, με την αμέριστη υποστήριξη του κύριου χορηγού της διοργάνωσης, που είναι για μία ακόμα φορά η αποκλειστική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΑΒΕΕ, την οποία σαν λέσχη ευχαριστούμε για την πολύχρονη και ουσιαστική συνεργασία.

Ο τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του κύριου χορηγού του αγώνα SEAT ΚΑΤΣΑΝΟΣ, το Σάββατο 4 Ιουλίου και ώρες από 15.00΄ έως 19.00΄.

Στην συνέχεια θ’ ακολουθήσει στις 21.00′ η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα στην κεντρική Πλατεία της Πόλης μπροστά από το Νομαρχιακό μέγαρο.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει επίσημα την Κυριακή στις 9.30 πμ. Η ειδική θα «κλείσει» για τους θεατές και για λόγους ασφαλείας μία ώρα πριν την εκκίνηση του 1ου αγωνιστικού αυτοκινήτου, δηλαδή στις 8:30 πμ. Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο ξενοδοχείο – Κέντρο του Αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν: στο 6937297997 με τον Πρόεδρο της Λέσχης, Βασίλη Παπαζήση, τον Ταμία, Δημήτρη Μπομπουγιάννη στο 6944660091, τον Γραμματέα Αποστόλη Νούσια στο 6947729149 και τον υπεύθυνο σχέσεων με τους αγωνιζομένους Γιάννη Παπαζήση στο 6937297995 ή στο email : eleta@mail.gr. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να στέλλονται μέσο email ή με fax στo : 26510-27757. Επίσης λειτουργεί δικτυακός τόπος για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων : http://www.eleta.eu

Οι εγγραφές αρχίζουν την Δευτέρα 8 Ιουνίου και τελειώνουν την Τετάρτη 24 Ιουνίου. Το παράβολο συμμετοχής είναι 200 Ευρώ για τους ιδιώτες και 400 Ευρώ για τα νομικά πρόσωπα.

Η Λέσχη έχει εξασφαλίσει και φέτος την ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά των αγωνιστικών αυτοκινήτων με αυτοκινητάμαξες για τα πληρώματα από Αθήνα.

Σχετικά με την δωρεάν μεταφορά αγωνιστικών με αυτοκινητάμαξα: 1) θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας βάσει της κατάθεσης παραβόλου συμμετοχής (ημερομηνία κατάθεσης) και 2) η μεταφορά θα πραγματοποιείται εφόσον συμπληρώνονται εννέα (9) αυτοκίνητα ανά αυτοκινητάμαξα. Για την οργάνωση της μεταφοράς καθώς και σχετικές λεπτομέρειες, μπορούν οι αγωνιζόμενοι να επικοινωνούν με τον Γιάννη Παπαζήση στο 6937297995 και μόνο.

Για τα πληρώματα από την Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία, λόγω της ιδιαιτερότητας των τόπων φόρτωσης, η Λέσχη θα επιδοτήσει με 100? την μεταφορά κάθε αγωνιστικού αυτοκινήτου σε αυτοκινητάμαξα επιλογής των ενδιαφερομένων. Επίσης για την οργάνωση αυτών των μεταφορών, οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τον Γιάννη Παπαζήση στο 6937297995 και μόνο. 

Η Λέσχη φέτος, για όσα πληρώματα από άλλες περιοχές τιμήσουν τον αγώνα μας, εξασφάλισε την ΔΩΡΕΑΝ διαμονή τους, για το Σάββατο 4 Ιουλίου στο ξενοδοχείο GRAND SERAI, 5 αστέρων, στο κέντρο της Πόλης, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί και η τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές.

Κατόπιν συνεννοήσεως με το Ξενοδοχείο του αγώνα, οι έξτρα κρατήσεις για την Παρασκευή 3/07 και την Κυριακή 5/07 θα χρεωθούν με την προνομιακή τιμή των 90? ανά δίκλινο. Για όσους αγωνιζόμενους επιθυμούν την κράτηση επιπλέον δωματίων, πέραν του πληρώματος, παραθέτουμε το τηλέφωνο του Hotel GRAND SERAI : Τηλ. 2651090550 και Fax 2651090557.

 

Τέλος, και ειδικά για τα Τοπικά πληρώματα (και ταμειακά ενήμερα μέλη της ΕΛΕΤΑ), σε αντιστάθμισμα των ανωτέρω παροχών το παράβολο συμμετοχής μειώνεται κατά 50%.

Καλή Διασκέδαση σε όλους μας !!!

(Δελτίο Τύπου)