Χορηγοί 25ου ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ Rally AUTOTEST

logo_25

Το 25ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ Rally AUTOTEST για να φτάσει στην τελική του μορφή έχει πάντοτε την υποστήριξη από εξέχουσες επιχειρήσεις της περιοχής μας και όχι μόνο.

Θα ήταν αφέλεια μας να μην τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Η AUTOTEST Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Ιωαννίνων ΙΧ-ΦΟΡΤΗΓΑ-ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ- ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ είναι το πρώτο ιδιωτικό ΚΤΕΟ που ξεκίνησε την λειτουργία του στο Νομό Ιωαννίνων το 2006. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στην θέση Βουνοπλαγιά.

Διαπιστευμένη από το ΕΣΥΔ κατά το πρότυπο ISO / IEC 17020 παρέχει υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου σε όλο το φάσμα των απαιτήσεων του προτύπου για αυτοκίνητα, taxi, φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους , ασθενοφόρα και εκπαιδευτικά οχήματα. Μέχρι σήμερα έχει επιτυχή και συνεχώς ανοδική πορεία ενώ ήδη έχει ολοκληρώσει την επέκταση των εγκαταστάσεων της δημιουργώντας δύο νέες γραμμές για τον έλεγχο φορτηγών και δικύκλων.

Η AUTOTEST αντιλαμβανόμενη την σημασία του αντικειμένου με το οποίο ασχολείται δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της αλλά και στην τοπική κοινωνία για την απόλυτη αξιοπιστία των τεχνικών ελέγχων που διενεργεί σε κάθε όχημα, για την άρτια εκπαίδευση του προσωπικού που συμμετέχει σε αυτούς καθώς και για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Για την AUTOTEST βασική κατεύθυνση και φιλοσοφία της διοίκησης και των εργαζομένων είναι η απόλυτη αξιοπιστία των ελέγχων που διενεργεί και η ανάδειξη της αξίας της πρόληψης και του προαιρετικού ελέγχου των οχημάτων, πρωτίστως για την ασφάλεια των επιβαινόντων και κατόπιν για την αποφυγή βλαβών και αβαριών στο ίδιο το όχημα.

Όραμα της AUTOTEST είναι να αποτελέσει πρότυπο και σημείο αναφοράς στον τομέα του τεχνικού ελέγχου. Να επηρεάσουμε θετικά την κουλτούρα της τοπικής κοινωνίας σε σχέση με την χρήση των οχημάτων, την ασφαλή οδήγηση και την πρόληψη ατυχημάτων. Να αποτελέσουν οι εργαζόμενοι και οι πελάτες μας τους ένθερμους πρέσβεις των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

#eleta #eletasport #ipirotiko #rally #autotest#sponsor #namesponsor #thankyou #motorsport


Inter Cars Greece είναι μία από τις νεότερες θυγατρικές εταιρείες της Inter Cars S.A, ηγέτη στον χώρο του Aftermarket ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Το εγχείρημά της στην Ελληνική Αγορά, λοιπόν ξεκίνησε περίπου 2 χρόνια πριν, σε μια περίοδο όπου η Ελλάδα μας περνούσε και ακόμη περνάει τα πιο δύσκολα χρόνια Οικονομικής Ύφεσης. Η θεμελιώδης αρχή της Inter Cars “Driving Higher Standards” (Οδηγώντας σε Υψηλότερα Πρότυπα), αλλά πολύ περισσότερο το “One Team, One Company, One Goal” (Μία Ομάδα, Μία Εταιρεία, Ένας Στόχος), είναι τα στοιχεία εκείνα που η εταιρεία θέλει να μεταφέρει στην καθημερινότητά της και σε κάθε της συναλλαγή. Η Βασική Αρχή της εταιρείας είναι η Επιβράβευση και η Ανταπόδοση της επιλογής των Συνεργατών της.
Με βάση αυτά λοιπόν, η Inter Cars έχοντας μαζί της ως κληρονομιά τους 6 Βασικούς Κλάδους δραστηριοποίησής της, ανταλλακτικά επιβατικών, φορτηγών / αγροτικών, μοτοσυκλετών, λιπαντικών / μπαταρίας / ελαστικών, εργαλείων / εξαρτημάτων συνεργείου και φανοποιίας, με χαρτοφυλάκιο πάνω από 2.000.000 Ενεργούς Κωδικούς και την άμεση και έμμεση συνεργασία με παραπάνω από 700 Εργοστάσια, 5 μεγάλες αποθήκες στην Ανατολική Ευρώπη αλλά και την εμπειρία άνω των 500 καταστημάτων, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Δυτική Θεσσαλονίκη και συνέχισε με φυσική παρουσία σε Κοζάνη, Λαμία, Λάρισα και Ιωάννινα.
#eleta #eletasport #intercars #ipirotiko #rally#sponsor #motorsport

 — μαζί με Inter Cars Greece


Η επιχείρηση Λάππας Δημήτριος ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 1970, στον χώρο του εξοπλισμού μαζικής εστίασης και στις ανοξείδωτες κατασκευές.

Η εμπειρία ετών και η τεχνογνωσία, στον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο συντήρησης και παρασκευής τροφίμων, παρακάτω έχει καθιερώσει έχει καθιερώσει τον Λάππα Δημήτριο ανάμεσα στους πρωτοπόρους προμηθευτές και κατασκευαστές στην Ήπειρο.

Βασικός σκοπός της εταιρείας, είναι πέρα από την πώληση των προϊόντων της, να προσφέρει συνεχή υποστήριξη συντήρησης στους πελάτες της, ενώ παράλληλα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες οργάνωσης των επιχειρηματικών χώρων εστίασης.

Το 2008 η εταιρεία πέρασε στα χέρια της επόμενης γενιάς Δημητρίου Λάππα και μετονομάστηκε σε Αφοί Δ. Λάππα Ο.Ε.

Οι οργανωτικές ανακατατάξεις και η ανανέωση των εκθεσιακών και εργοστασιακών της χώρων, έχει ολοκληρωθεί και είναι πλέον πανέτοιμη να σας προσφέρει τις υπηρεσίες της στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στα Ιωάννινα. Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από τις αντίστοιχες εγγυήσεις εργοστασίων και έχουν πιστοποίηση ISO 9000, ISO 9001, ISO 9002, EN 2900, IMQ & ανταποκρίνονται στην εφαρμογή του συστήματος H.A.C.C.P.

#eleta #eletasport #lappas #ipirotiko #rally #sponsor#motorsport

 — μαζί με Λάππας Χρήστος και ΑΦΟΙ Δ. ΛΑΠΠΑ “Lappas Bros”


Η πολυετής εμπειρία της City Cars E.Π.Ε. στο χώρο των αυτοκινήτων Peugeot και Citroen, η εξειδίκευσή της και το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, αποτελεί εγγύηση για την άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίησή σας στα τμήματα πωλήσεων, ανταλλακτικών και service, σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε κατόχου Peugeot και Citroen και τα υψηλά standards του PSA Group.

Η City Cars E.Π.Ε., πιστή στους στόχους και στο όραμα που πρεσβεύει η Peugeot και Citroen, έχει στόχο να σας παρέχει τη φροντίδα που αξίζετε εσείς και το αυτοκίνητό σας. Έχοντας το πιο έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό στον χώρο του αυτοκινήτου, τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις Peugeot και Citroen στην Ελλάδα και με γνώμονα την πελατοκεντρική φιλοσοφία που διέπει την εταιρία, απολαμβάνετε ανώτερες υπηρεσίες.

Απολαύστε την εξυπηρέτηση, τη γνώση, την εμπειρία που εμπιστεύεστε εδώ και 15 χρόνια αλλά και τις νέες, συνεχώς βελτιστοποιημένες υπηρεσίες που σας παρέχουμε στις εγκαταστάσεις μας της Peugeot και Citroen στο 9ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Αθηνών.

“Γιατί το αυτοκίνητο πρέπει να είναι απόλαυση.”

#eleta #eletasport #citycars #ipirotiko #rally#sponsor #motorsport

 — μαζί με Citycarsepe Ioannina


Η εταιρία ΓΚΕΚΑΣ ΑΕΒΕ, πρωταγωνιστεί στο χώρου του Φωτισμού & Ηλεκτρολογικού Υλικού από το 1945.
Είναι αμιγώς Ελληνική, οικογενειακή εταιρία και από το 1999 μετατράπηκε από προσωπική επιχείρηση σε Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία.
Βασική δραστηριότητα της εταιρίας αποτελεί η εισαγωγή προϊόντων Φωτισμού και Ηλεκτρολογικού υλικού επώνυμων διεθνών οίκων και η διανομή τους μέσω του δικτύου των συνεργατών της σε Ελλάδα, Αλβανία, Σκόπια και Ρουμανία. Επικουρικά διαθέτουμε ιδιόκτητα καταστήματα λιανικής πώλησης στα Ιωάννινα και στο Fieri της Αλβανίας.
Η δημιουργική ομάδα της εταιρίας, άρρηκτα συνδεδεμένη με τον πελάτη και άρτια συνεργαζόμενη με όλα τα μέλη της σχεδιαστικής ομάδας, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και μηχανολόγους, διακοσμητές, κατασκευαστές και ηλεκτρολόγους διαθέτει σήμερα πολυετή επαγγελματική εμπειρία έχοντας υλοποιήσει αρκετά έργα στην Ελλάδα καθώς και σε άλλες Βαλκανικές χώρες.
Έχοντας αναπτυχθεί μέσα σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον, μόνιμη δέσμευση της ΓΚΕΚΑΣ ΑΕΒΕ είναι να καλύπτει τις απαιτήσεις της αγοράς σεβόμενη την εμπιστοσύνη των συνεργατών της.

#eleta #eletasport #intercars #ipirotiko #rally#sponsor #motorsport


Download 25-Rally-AUTOTEST_magazine in pdf

 

Δείτε το : Online magazine 25-Rally-AUTOTEST