2ο Ράλλυ Σπρίντ ΚΑΤΣΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε. – 28 & 29 Ιουλίου 2007

ΕΛ.ΕΤ.Α. – 2ο Ράλλυ Σπριντ ΚΑΤΣΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε. ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Στις 28-29 Iουλίου η ΕΛ.ΕΤ.Α. διοργανώνει το 2ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΚΑΤΣΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε., στη γνωστή ασφάλτινη ειδική διαδρομή της «Δωδώνης», μήκους 8,60 Km. Η διαδρομή έχει ανηφορικά και κατηφορικά κομμάτια, κλειστά αλλά και “πατημένα” και θεωρείται αρκετά τεχνική. Ο αγώνας είναι φιλικού χαρακτήρα και τελεί υπό την αιγίδα των δήμων Μπιζανίου και Δωδώνης,

33919-seat_wrc99την στήριξη του δήμου Ιωαννιτών και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων και φυσικά με την υποστήριξη του κύριου χορηγού της διοργάνωσης που είναι για μία ακόμα φορά η εταιρεία αυτοκινήτων ΚΑΤΣΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε., την οποία ευχαριστούμε ιδιαίτερα για όλα.
Ο τεχνικός έλεγχος θα γίνει στις εγκαταστάσεις του κύριου χορηγού του αγώνα ΚΑΤΣΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε., το Σάββατο και ώρες από 17.00΄ έως 19.30΄. Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 10.00΄. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν: στο τηλ. 6937297997 με τον Πρόεδρο της Λέσχης, Βασίλη Παπαζήση, τον Ταμία, Δημήτρη Μπομπουγιάννη στο 6944660091, τον Γραμματέα, Νίκο Παύλου στο 6937084760 ή στο email : lefkot@otenet.gr και με τον Ποσειδώνα Γορίτσα στο 6937434789 ή στο email : poseidongra@yahoo.gr. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να στέλλονται μέσο email ή με fax στο 26530-22211. Τηλ. Λέσχης 26510-26777 ώρες 18.00-21.00.

Οι εγγραφές αρχίζουν την Τετάρτη 4 Ιουλίου και τελειώνουν την Παρασκευή 20 Ιουλίου. Το παράβολο συμμετοχής είναι 170 Ευρώ για τους ιδιώτες και 340 Ευρώ για τα νομικά πρόσωπα, ενώ από την Λέσχη υπάρχει πρίμ εκκίνησης 20 Ευρώ. (για όλα τα πληρώματα).

Επίσης η λέσχη έχει εξασφαλίσει την ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά των αγωνιστικών αυτοκινήτων με αυτοκινητάμαξα (δεδομένου του προβλήματος που έχει ανακύψει στους τελευταίους αγώνες) για τα πληρώματα από Αθήνα, καθώς και διαμονή σε ξενοδοχείο το Σάββατο 28 Ιουλίου για όσα πληρώματα από άλλες περιοχές τιμήσουν τον αγώνα μας. Απλά θα παρακαλέσουμε να δηλωθούν έγκαιρα και νομότυπα (βάσει της Εγκυκλίου της Ε.Θ.Ε.Α. και εντός των προθεσμιών) οι συμμετοχές τους , ώστε να εξασφαλισθούν τα παραπάνω. Διευκρινιστικά, απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλισθούν, η δωρεάν μεταφορά των αγωνιστικών αυτοκινήτων καθώς και η δωρεάν διαμονή των πληρωμάτων, είναι να έχει γίνει η δήλωση συμμετοχής και η καταβολή του παραβόλου συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουλίου και ώρα 13.00 μ.μ.

Σημειώνουμε ότι η Λέσχη μας εξασφάλισε την συμμετοχή Τεχνικού Εφόρου Α’ στην διαδικασία Ελέγχου Εξακρίβωσης των αγωνιστικών αυτοκινήτων, πράγμα που σημαίνει ότι μετά από έγκαιρη συνεννόηση με την Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα, θα υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης Δελτίου Τεχνικής Ταυτότητας ή/και πιστοποίησης σοβαρών τεχνικών ελλείψεων σε υπάρχοντα Δ.Τ.Τ. Απαιτείται συνεννόηση σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η Λέσχη θα παραθέσει δείπνο για όλους τους αγωνιζόμενους, το Σάββατο 28 Ιουλίου, σε Ταβέρνα που θα ανακοινωθεί μετά τον Τ.Ε.

33867-ΚΥΡΚΟΣ

 

Οι “ντόπιοι” Λεωνίδας και Λάμπρος Κύρκος εξέφρασαν ήδη το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο 2ο Ράλλυ Σπριντ ΚΑΤΣΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε. όπως άλλωστε και άλλα εξίσου ή λιγότερο γνωστά, πληρώματα

 

Για πληροφορίες σχετικά με τη πόλη των Ιωαννίνων επισκεφθείτε τα:

– Δήμος Ιωαννιτών : www.ioannina.gr

– Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων: www.nomioan.gr

– Ενημερωτικό δικτυακό περιοδικό : www.ioannina24.gr

(Δελτίο Τύπου)