Καλή αρχή!

Έλαμψαν για ακόμη μια φορά με τις νίκες τους οι Γιαννιώτες στον πρώτο αγώνα των ελληνικών αγώνων για το 2009 στο 1o Ράλλυ Σπριντ Mπράλου που διοργάνωσε άψογα η A.Λ.Α.Λ!

Πιό συγκεκριμένα οι Δημήτρης Παπαδιώτης – Αριστοτέλης Κωνστανάσιος με το άπιαστο Renault Clio Williams κέρδισαν την κατηγορία έως 2.οοο κ.εκ., αφήνοντας δέυτερους τους Κοσμόπουλο – Μπαρδάκη με το Renault Clio R3 Maxi.

Στην κατηγορία έως 1600 κ.εκ. οι Βαγγέλης Τσιούρης – Αριστοτέλης Παππάς με ένα απο τα καλύτερα 106 Rallye των ελληνικών αγώνων πήραν μια άνετη νίκη με διαφορά 13” από τους 2ους Ανδρεάδη – Σαίνη με ίδιο αυτοκίνητο. Επίσης επιτυχημένο αγώνα είχαν και οι Βαγγέλης Μπλάτζος – Ανέστης Τζοβάρας με επίσης Peugeot 106 Rallye, καταφέρνοντας να τερματίσουν στο μέσον της κατηγορίας.

Τη νίκη στην “μεγάλη” κατηγορία των +2.οοο κ.εκ. και τον καλύτερο χρόνο του αγώνα εν γένει κέρδισε το τοπικό πλήρωμα Παναγιώτης Χατζητσοπάνης – Ανδρικόπουλος Ανδρέας με Mitsubishi Evo IX και την “μικρή” έως 1.4οο κ.εκ. οι Γιώργος Μπάσδελης – Μανώλης Ξυδάκης με Nissan Micra Kit-Car

 

Συγχαρητήρια σε όλους και καλά αγωνιστικά χιλιόμετρα για το 2009!