Πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πίτας…

Πραγματοποιήθηκε χθές στο κέντρο “Πράσινη Ακτή” στη Δραμπάτοβα Ιωαννίνων, παρουσία 70 περίπου μελών και φίλων της ΕΛ.ΕΤ.Α. η ετήσια κοπή της πίτας για το 2010. 

Μας έκαναν την τιμή και παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Σ.Ο.Α.Α., Γιώργος Κοσμόπουλος, ο Γ.Γ. του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. Βασίλης Μίχογλου καθώς και ο ακούραστος αρωγός της λέσχης μας, Γιάννης Κέπετζης, τους οποίους και ευχαριστούμε που μας έκαναν την τιμή να έρθουν στην πόλη μας.                                                                          313495-DSC00039

Το κλίμα ηταν φιλικό και χαρήκαμε πάρα πολύ, που για ακόμα μια φορά με αφρομή την ΕΛ.ΕΤ.Α., η οικογένεια των αγώνων αυτοκινήτου της πόλης βρέθηκε σύσσωμη κάτω απο μια στέγη. Κατα τη διάρκεια του δείπνου, παρακολουθήσαμε ιστορικά στιγμιότυπα απο Γιαννιώτικους αγώνες και ανταλλάξαμε ευχές για καλούς αγώνες στην επαγγελματική πορεία και στις ειδικές διαδρομές μας

Η δύσκολη οικονομική συγκυρία ήταν ο κύριος σκόπελος των συζητήσεων αν και πιστεύουμε πως με καλη διάθεση και όραμα για την αυτοκίνηση θα καταφέρουμε πρότυπους αγώνες και το 2010.

Ευχαριστούμε επίσης τα ζαχαροπλαστεία Νούσιας για την δωρεά για ακόμη μια φορά της πρωτοχρονιάτικης πίτας της λέσχης.

Για την ιστορία, το φλουρί βρέθηκε απο τον Γιάννη Παπαζήση, μέλος του Δ.Σ. της λέσχης, γεγονός μάλλον συμβολικό για την φετινή μας πορεία!